Naturklinik Frydendahl

Mig og klinikkenProfilbillede af Michelle Kloster Frydendahl

Mit navn er Michelle og jeg er årgang ’94. Jeg er gift med Jesper og sammen har vi to drenge, Frederik og Oliver.

Jeg er oprindeligt uddannet jordbrugsteknolog med speciale i planteproduktion, men skæbnen ville, at jeg skulle en anden vej.

Jeg har altid haft alternativ behandling tæt inde på livet, men i mine ungdomsår tænkte jeg ikke så meget over det. Det var først, da min mor fik konstateret cancer i 2016 og jeg, det halve år hun var syg inden hun døde, sad med en kæmpe frustration over ikke at kunne gøre noget ved alle de smerter hun havde, at jeg året efter valgte at læse til zoneterapeut.

Det var et meget håndgribeligt sted at starte, og jeg fik hurtigt blod på tanden og ville vide mere. Jeg uddannede mig inden for healingens verden med reiki. En fantastisk udviklingsvej, som jeg aldrig bliver færdig med. Jeg blev mester i sommeren 2020 efter et intenst 1,5 år med undervisning, kurser og selvindsigt i spandevis. Jeg glæder mig nu over at kunne give reiki videre til andre, der måtte finde sig til rette i dette system.

For at bibeholde min RAB-godkendelse, skal jeg holde mig opdateret. Det betyder, at min værktøjskasse løbende vil blive udvidet med flere uddannelser og kurser.

Jeg sigter efter at behandle alle ud fra et så holistisk perspektiv som muligt.

Jeg sætter en stor ære i at hjælpe mennesker, der har et ønske om at få det bedre, hvad end det er psykisk eller fysisk.

Klinikken holder fra foråret 2024 til i mit hjem på Slunden 10, 6092 Sdr Stenderup.Værktøjskasse
(Tryk for skjul/vis)

Uddannelser
Reikimester ved Reikimester Hanne Fritzbøger, 2020
Zoneterapeut fra Zoneterapeutskolen i Kolding, årgang 2019

Kurser
Zoneterapi og akupressur til børn, gravide og fødende
Reiki I og reiki II
Grundkursus i muskelmassage